Salarisadministratie zorg

Bent u werkzaam in de zorg en zoekt u een betrouwbare partij voor uw salarisadministratie zorg? Salon-Salarisadviseurs is het salarisadministratiekantoor waar onze professionals dagelijks voor u klaar staan. Het voeren van een salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid en kost een hoop tijd. U kunt het uzelf ook gemakkelijk maken. Bij Salon, dan weet je zeker dat het goed en op tijd wordt uitgevoerd! Wij verzorgen de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast ondersteunen wij je met HR-administratieve taken. Zo kunt u blijven ondernemen en regelen wij de rest. Wij hebben momenteel veel zorginstanties die gebruikmaken van onze diensten. De zorgsector heeft veel last van het hebben van minder tijd voor zorgbehoevenden. Wij helpen u graag om meer tijd te kunnen besteden aan het verlenen van goede zorg. Wij regelen de administratie en ontzorgen u volledig.

De salarisadministratie moet aan bepaalde voorwaarden voldoen, onder meer omdat de Belastingdienst bepaalde gegevens wil kunnen inzien. De loonstaat, loonstrook en jaaropgave vormen de belangrijkste papieren. Net als bij andere administratie wordt er van u verwacht dat u de salarisadministratie zeven jaar bewaard. Wij zorgen ervoor dat u aan alle voorwaarden voldoet en dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Wij houden het graag persoonlijk

Persoonlijk contact staat bij ons op de eerste plek. Omdat we uw bedrijf graag goed kennen en we dan optimaal met u mee kunnen denken. Denk hierbij aan proactief handelen bij bijvoorbeeld wijzigingen in cao’s. Bij mutaties of vragen kunt u ons altijd bellen. We staan u direct te woord en lossen eventuele problemen meteen op.

Van eenmanszaak tot B.V.

De maandelijkse kosten van onze salarisadministratie Deventer zijn gebaseerd op het aantal loonstroken dat wij voor u verzorgen. Hierdoor zijn onze diensten interessant voor zowel grote als kleine bedrijven. We berekenen geen extra kosten voor tussentijdse mutaties.

OFFERTE AANVRAGEN